Aannemer-Heemstede-logo-nieuw

Stukadoor Heemstede

Behoefte aan een stukadoor Heemstede? Wat voor stucwerk u ook wilt laten aanbrengen, wij kunnen het voor u uitvoeren. Wij zijn van origine een aannemer, maar ook voor verschillende specialistische taken kunt u bij ons terecht. Zo ook als het gaat om stucwerk. Wij durven onszelf de stukadoor in Heemstede te noemen. Bovendien hoeft u niet in Heemstede te wonen om bij ons terecht te kunnen. Ook als u woonachtig bent in omliggende plaatsen zoals Vijfhuizen, Schalkwijk, Haarlem, Aerdenhout, Hoofddorp, Bentveld, Zandvoort, Elsbroek, Hillegom, Nieuw-Vennep, Lisse en meer bent u welkom bij deze stukadoor Heemstede. Lees snel verder als u wilt ontdekken wat de mogelijkheden zijn als u kiest voor deze stukadoor Heemstede.

Ga snel naar

Wat doet een stukadoor in Heemstede?

Een stukadoor in Heemstede is een professional die verschillende soorten stucwerk kan aanbrengen op bijvoorbeeld muren en plafonds. Dit stucwerk dient ter afwerking. Deze laag wordt aangebracht ter bescherming van de ondergrond, maar er kunnen ook decoraties in worden aangebracht. Zo wordt de ondergrond op bijzondere wijze verfraaid. De stuclaag wordt over het algemeen gemaakt met mortel, wat een mix is tussen kalk, water en zand. Wij kunnen nieuwe woningen van stucwerk voorzien, maar ook verouderde muren en plafonds kunnen we van een mooie nieuwe stuclaag voorzien. Hierbij kunnen we er voor zorgen dat een ondergrond sausklaar of behangklaar gemaakt wordt.

De voordelen van een stukadoor in Heemstede

Het stuken van een ondergrond is een klus die u beter kunt overlaten aan vakmensen. Zelfs voor ervaren doe het zelvers is dit een uitdaging om perfect aan te brengen. U wilt immers wel een strak en egaal resultaat. Bovendien is mortel niet iets waar u zomaar mee aan de slag kunt als leek. Daarom kun u beter kiezen voor Stukadoor Heemstede. Dankzij Stukadoor Heemstede bent u gegarandeerd van een eindresultaat waar je u tegen zegt. Hierbij gaan we vakkundig te werk. Wij zijn alleen tevreden als de klant 100% tevreden is. Dat is altijd ons streven. Hierbij gaan we schoon en netjes te werk.

Wij staan u bij iedere stap van het proces bij. Dit begint al bij de voorbereidingen, waarbij we u adviseren over wat er mogelijk is op het gebied van stucwerk en wat het beste past bij jouw woning. Jij hebt de bepalende stem, bijvoorbeeld of u kiest voor normaal stucwerk of decoratief stucwerk. Diverse toepassingen zijn mogelijk, dus schroom niet om navraag te doen naar wat wij voor u kunnen betekenen op dit vlak. Traditioneel, decoratief, sierpleisterwerk, raapwerk en ga zo maar door. Hierbij houden we rekening met uw interieur, zodat alles goed op elkaar aansluit. Van klassieke interieurs tot aan industrial interieurs, wij laten een mooi resultaat ontstaan. Van grote tot kleine klussen, u kunt bij ons terecht. Wij ontzorgen u compleet, zodat jij geen omkijken hebt naar de stucwerkzaamheden. Dit doen wij al jaren in deze regio, er zijn weinig stukadoors met zo veel ervaring.

Stukadoor-in-Heemstede

Wat kan een stukadoor in Heemstede voor u betekenen?

Het mooie aan deze specialist is dat u verschillende varianten stucwerk kunt laten aanbrengen door ons. Hierbij kijken we niet alleen naar uw wensen en voorkeuren, maar ook naar de rest van uw interieur. Alles moet immers wel goed op elkaar aansluiten. Of u nu een klassiek of een modern interieur heeft, wij zorgen voor passend stucwerk. Hieronder bespreken we de stucwerkzaamheden die we voor u kunnen uitvoeren in meer detail.

Verschillende soorten stucwerk

Het zal u niet verbazen dat u bij ons terecht kunt als u traditioneel stucwerk wilt laten aanbrengen. Hiermee worden uw muren en plafonds strak en egaal gemaakt. Bovendien kunnen wij er voor zorgen dat deze ondergronden saus- en behangklaar worden gemaakt. Wilt u helemaal up-to-date zijn en de trends volgen, dan is stucwerk in betonlook een aanrader. Hierbij wordt de mortel niet gemengd met water, maar met hars. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een sealer die bestaat uit twee componenten. Hierdoor ontstaat niet alleen de typische betonlook, maar dit stucwerk is ook vochtdicht en trek vrijwel niet vuil aan. Hierdoor is stucwerk in betonlook op meerdere plekken binnen uw woning een uitstekende keuze.

Naast traditioneel stucwerk is ook specialistisch stucwerk een optie bij deze stukadoor. Hierbij gaat het om stucwerk met specifieke decoratieve elementen. Goede voorbeelden hiervan zijn koven, ornamenten en lijsten. Dit ziet er geweldig uit en kan uw interieur van een nieuw elan voorzien. Daarnaast werken wij geregeld met sierpleister. Dit is een harde kunsthars met een korrelige structuur. Dit product is bijzonder stootvast en kan bovendien in verschillende kleuren toegepast worden. Bijkomend voordeel is dat sierpleister onderhoudsarm is en goed gereinigd kan worden met vele schoonmaakmiddelen.

Het vervangen van tegels is een flinke klus waar u wellicht niet op zit te wachten. In dat geval kun u er ook voor kiezen om ons te laten stucen over de tegels. Dit is prima te doen en zorgt voor een mooie afwerklaag. De hierboven genoemde klussen vonden binnen plaats, maar u kunt ook onze diensten inschakelen als u iets buiten wilt laten stucen. Hierbij maken we gebruik van cementgebonden pleisters. Tot slot kunt u ook herstelwerkzaamheden aan ons overlaten. Hierbij kunt u denken aan situaties die ontstaan zijn na waterschade of brandschade. Bijkomend voordeel is dat dergelijke werkzaamheden in de meeste gevallen vergoed worden door de verzekering.

Vrijblijvende offerte?

Wat zijn de kosten van ons stucwerk?

Er zijn meerder factoren die van invloed zijn op de uiteindelijke kosten die u bij ons maakt. Ten eerste zijn de kosten afhankelijk van het soort stucwerk waarvoor u opteert. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, heeft u veel opties op dit vlak. De keuze is geheel aan u. Daarnaast zijn de kosten afhankelijk van het aantal vierkante meter dat van stucwerk voorzien moet worden. Tevens van invloed op de kosten zijn de oppervlakken die van stucwerk voorzien moeten worden. Gaat het alleen om muren, of ook om plafonds? Plafonds stucen is meestal duurder dan muren stucen, omdat dit een lastiger oppervlak is om te bereiken. Muren stucen kost u gemiddeld tussen de 10 en 22 euro per vierkante meter. Bij een plafond is dit 15 tot 20 euro per vierkante meter.

De kosten (inclusief materiaal en btw) hangen dus af van waar u voor kiest. Er is voor ieder budget wel iets passends te vinden. De goedkoopste optie is spackspuitwerk, waarbij gebruik gemaakt wordt van een gespoten korrel en er een distinctieve textuur wordt gegeven aan het spuitwerk. Dit kost gemiddeld tussen de 8 en 11 euro per vierkante meter. Iets duurder is behangklaar stucen met een prijs die gemiddeld tussen de 10 en 18 euro per vierkante meter zit. Muren glad stucen kost gemiddeld tussen de 10 en 22 euro, terwijl sausklaar stucen u gemiddeld tussen de 10 en 25 euro kost. Een plafond stucen kost dus gemiddeld tussen de 15 en 20 euro per vierkante meter. Voor een sierpleister bent u gemiddeld tussen de 16 en 23 euro kwijt. Schuurwerkzaamheden kosten u gemiddeld tussen de 18 en 25 euro per vierkante meter. De duurste optie is raapwerk, wat dik stucwerk vanaf 1 cm is. Dit kost u gemiddeld tussen de 18 en 30 euro per vierkante meter.

Stukadoor in Heemstede nodig?

Stukadoor Heemstede kan u helpen bij diverse soorten stucwerk. U kunt uw muren simpelweg glad en egaal laten afwerken, maar ook voor sierpleisterwerk of stucwerk met diverse decoraties kunt u bij ons terecht. Zelfs stucwerk in betonlook, wat op het moment helemaal in is, kunnen wij voor u aanbrengen. Klinkt goed, toch? Nergens anders treft u een betere verhouding tussen prijs en kwaliteit aan. Wij hanteren scherpe tarieven die het aantrekkelijk maken om voor deze stukadoor Heemstede te kiezen. Wilt u ook onze lage prijzen ontdekken? Vraag dan nu via onze website een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan. Meer informatie nodig? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer.

Aannemer Heemstede

Proces offerteaanvraag

  1. Uw beschrijft uw project zo gedetailleerd mogelijk.
  2. Onze erkende specialist bekijkt uw aanvraag.
  3. U ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.